BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU

Dokumentacija, uslovi i obaveze koje za svakog poslodavca propisuje Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu (BZR) nisu ni male, ni jednostavne za izradu, sistematizaciju i sprovođenje. Zbog toga sve poslove oko izrade akata i vođenja poslova BZR prepustite nama. Nudimo vam najpovoljnije uslove uz besplatne konsultacije i konstantnu podršku i pomoć.

ZAŠTITA OD POŽARA

Zakonom zaštite od požara (sl. glasnik rs. 111/09 I 20/15) i njegovom primenom više pažnje se posvećuje preventivnom delovanju i kao takav odnos posledično dovodi do smanjenja rizika od izbijanja požara, čuvanja života i zdravlja ljudi materijalnih dobara i životne sredine a i širenju svesti o važnosti njegovog primenjivanja.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

Target Rescue poseduje kvalifikovan, osposobljen i tehnički opremljen kadar, sposoban za pružanje kompleksnih usluga u oblasti zaštite. Savremena svetska iskustva se konstantno prate i primenjuju u praksi, uz redovnu edukaciju i nabavku najsavremenije opreme za merenja, ispitivanja, preglede i servisiranje. Iskustvo od preko 10 godina i zadovoljni komitenti govore da su se trud i sredstva uložena u edukaciju i opremanje naših kadrova višestruko isplatili.